Pyöräilyviikko cycles chic!

29 Huh

Jyväskylä Cycle Chiciin kuvataan omaperäisiä pyöräilijöitä koko Pyöräilyviikon ajan 5.-13.5. Valtakunnallinen Pyöräilyviikko avataan Jyväskylässä spektaakkelimaisella I Want to Ride My Bicycle! -tapahtumapäivällä.  Koko keskusta täytyy iloisesta pyöräilymeiningistä: pyöräilymessut, muotinäytöksiä, pyöräparaati, bändejä, jatkobileet ja paljon muuta. Tule mukaan näyttämään, kuinka Jyväskylä osaa pyöräillä tyylikkäästi, hurvitellen, nauraen tai miten lie – omalla tyylilläsi!

 

 

Myös pyöräilyaiheinen valokuvauskisa käynnistyy Pyöräilyviikolla:

Kisassa on tavoitteena ottaa itsestään ja pyörästään – tai kaverista ja hänen pyörästään – tyylikäs, hauska, jännittävä tai muuten pyöräilyä positiivisella tavalla esille tuova kuva mielenkiintoisessa ympäristössä. Kaikki otetut kuvat julkaistaan KSML.fi:ssä, parhaat painetussa lehdessä ja Jyväskylä Cycle Chic -blogissa. Keskisuomalaisen, Jyväskylän Pyöräilyseuran ja Jyväskylä Cycle Chicin edustajien muodostama raati valitsee kuvista kolme parasta palkittaviksi, lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Osallistut kisaan ottamalla soveltuvan digikuvan jossain sopivassa kohteessa Pyöräilyviikon aikana 5.–13.5. Lähetä kuva sähköpostin liitteenä osoitteeseen  ksml.pyoraily (ät) moblog.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään lyhyt kuvateksti ja kuvaajan nimi. Jätä tekstikenttä tyhjäksi. Kuvatiedoston koko voi olla korkeintaan 2 megatavua, eikä tiedoston nimessä saa olla välilyöntiä.

Voit lähettää kuvan myös kännykälläsi multimediaviestinä. Kirjoita viestin alkuun KSML [väli] PYORAILY ja sen jälkeen kuvateksti ja kuvaajan nimi. Lähetä viesti numeroon 173521. Viestin hinta on 0,70 euroa.

Liitä sähköpostiin tai multimediaviestiin vain yksi kuva. Jos haluat osallistua kilpailuun useammilla kuvilla, lähetä ne eri viesteissä. Kuvien lähettäjä luovuttaa aineiston jatkuvan julkaisuoikeuden Keskisuomalainen Oyj:lle.

Parhaat kuvat julkaistaan painetussa Keskisuomalaisessa ja Jyväskylä Cycle Chic -blogissa viikolla 20. Palkintojen voittajat julkaistaan Keskisuomalaisessa ja Pyöräilyviikon nettisivuilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: