Pyöräilymessut: Classic Bike Finland

8 Tou

Pyöräilyviikon valtakunnallisessa päätapahtumassa 5.5 Jyväskylän keskusta täyttyi mitä upeammista pyöristä. Pyöräilymessuille oli saapunut näytille niin klassista pyöräkauneutta kuin oivaltavia keksintöjäkin.

Classic Bike Finland maahantuo laadukkaita käsintehtyjä pyöriä, joista ei taatusti puutu särmää. Alkuperäisistä malleista on lähdetty myöhemmin kehittämään muita pyörämalleja, mutta harva on samalle laatutasolle päässyt. Classic Biken kokoelmiin kuuluvat mm. Brompton, Triobike, Christianian bike, Moulton ja Pashley. Näitä kaunokaisia saimme ihastella myös Pyöräilyviikon avajaispäivän sateisessa säässä. Charmi ei näistä pyöristä sateestakaan huolimatta karissut!

Pashleyn klassista kauneutta Englannista:

Bromptonin taittopyörä edustaa keveyttä ja pyöräilyn helppoutta parhaimmillaan. Taita pyörä kasaan hetkessä ja ota mukaan matkaan! Painoa pyörällä on riippuen varustetasosta ja mallista riippuen 9 – 12,5 kiloa ja aikaa kokoamiseen menee noin 10 – 20 sekuntia.

Moulton on muotoillut pyörän täysin uuteen uskoon yhdistäen eri pyöristä hyvät ja tarvittavat ominaisuudet. Erikoisesta ulkomuodosta huolimatta ajomukavuus ei kuitenkaan kärsi.

Christiania biken kaksi- ja kolmipyöräiset taakkapyörät helpottavat arkea ja tuovat pyöräilyyn uudenlaisia käyttömahdollisuuksia. Upea Two Wheeler oli myös edustettuna Kävelykadulla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: