Vuoden 2012 jyväskyläläinen työmatkapyöräilijä

23 syys

Liikkujan viikko huipentui vuoden työmatkapyöräilijän valintaan Auton vapaapäivän katutapahtumassa 22.9. Tämän vuoden jyväskyläläiseksi työmatkapyöräilijäksi on valittu Tikassa asuva Laila Honkonen. Hän on malliesimerkki pitkän linjan hyötyliikkujasta, joka pyöräilee työmatkansa ympäri vuoden. Ehdotuksia tämän vuodentyömatkapyöräilijäksi tuli 80 kappaletta.

Jyväskylän kaupungin kotipalvelussa työskentelevä Honkonen pyöräilee paitsi työmatkansa myös työpäivän aikana tapahtuvat siirtymiset työpisteestä toiseen. Lisähaastetta pyöräilyyn tuo suuri kotipalvelutyössä tarvittava tarvikelaukku, jonka Honkonen kuljettaa pyöränsä päällä työkohteesta toiseen.

Vuoden työmatkapyöräilijän valitsivat Jyväskylän kaupungin, JAPA ry:n ja JYPS ry:n edustajat. Yhteistyökumppanina mukana on Ride Cycle Store. Tittelin voittanut saa palkkioksi lahjakortin pyöränhuoltoon. Lisäksi voittajan työpaikka saa maksuttoman konsultoinnin kestävän työmatkaliikkumisen edistämisestä. Sen tuloksena organisaatio saa konkreettisia toimenpide-ehdotuksia siihen, kuinka henkilöstöä voi entisestään aktivoida ja kannustaa työmatkapyöräilyyn.

Kunniamaininnalla palkittiin Keskustan hammaslääkäreiden ja Plusterveys -ketjun työntekijöistä koostunut joukkue. Läpi vuoden pyöräilevä joukko on hyvä esimerkki hyvästä yhteishengestä ja toistensa kannustamisesta. Toinen kunniamaininta annettiin niin ikään läpi vuoden pyöräilevälle Marko Remekselle. Kolmilapsisessa perheessä ei turvauduta autoon, vaan matkat taitetaan lihasvoimin.

Lisätietoja täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: