Mikä Jyväskylä Cycle Chic?

Jyväskylä cycles chic!

Pyöräilevä kaupunki on ihmisläheinen, elävä ja hengittävä. Pyörällä voit liikuttaa itseäsi tai kuljettaa tavaraa paikasta toiseen. Pyöräily voi olla sporttista, tyylikästä, eleganttia, leikittelevää, rentoa, omaperäistä tai vaikkapa vain käytännöllistä. Tavalla tai toisella se ilmentää omaa tapaamme olla ja elää osana kaupunkikulttuuriamme. Tyylejä on varmasti yhtä monia kuin on meitä pyöräilijöitäkin.

Kesäkollaasi2Vihdoinkin myös Jyväskylän pyöräilykulttuuria ikuistetaan Cycle Chic -blogiin tanskalaisen pioneerisisarensa Copenhagen Cycle Chicin jalanjäljissä. Kotikaupungistamme ja joskus myös muualta löytyy upeita, mielenkiintoisia sekä persoonallisia pyöräilijöitä ja polkupyöriä, joita me innokkaat bongailemme ja kuvaamme blogiin. Tarkoituksenamme on siis ikuistaa lumoava sinä ja polkukulkuvälineesi kaupunkimme vilskeissä ja väreissä.

Siispä juuri sinut on tyylillesi uskollisena haastettu löytymään Jyväskylän pyöräilykartalle luomaan uudenlaista ja monipuolisempaa suomalaista fillarikulttuuria ja tekemään samalla näkyvämmäksi tätä kestävää elintapaa! Cycle Chic -bongareina toimivat useat Jyväskylän Pyöräilyseuran aktiivit, joihin saat halutessasi yhteyden sähköpostitse: kaisa.peltonen (at) jyps.fi.

WWW.CYCLECHIC.FI
 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: