Jyväskylä Cycle Chic on avattu!

15 Elo

Jyväskylä cycles chic!

Pyöräilevä kaupunki on ihmisläheinen, elävä ja hengittävä. Pyörällä voit liikuttaa itseäsi tai kuljettaa tavaraa paikasta toiseen. Pyöräily voi olla sporttista, tyylikästä, eleganttia, leikittelevää, rentoa, omaperäistä tai vaikkapa vain käytännöllistä. Tavalla tai toisella se ilmentää omaa tapaamme olla ja elää osana kaupunkikulttuuriamme. Tyylejä on varmasti yhtä monia kuin on meitä pyöräilijöitäkin.

Vihdoinkin myös Jyväskylän pyöräilykulttuuria ikuistetaan tähän Jyväskylä Cycle Chic -blogiin tanskalaisen pioneerisisarensa Copenhagen Cycle Chic:in jalanjäljissä. Kotikaupungistamme löytyy upeita, mielenkiintoisia sekä persoonallisia pyöräilijöitä ja polkupyöriä, joita me innokkaat valokuvantajat bongailemme ja kuvaamme blogiin. Tarkoituksenamme on siis ikuistaa lumoava sinä ja polkukulkuvälineesi kaupunkimme vilskeissä ja väreissä.

Siispä, juuri sinut on tyylillesi uskollisena haastettu löytymään Jyväskylän pyöräilykartalle luomaan uudenlaista ja monipuolisempaa suomalaista fillarikulttuuria ja tekemään samalla näkyvämmäksi tätä kestävämpää elintapaa! Pyöräbongareina toimivat muutamat Jyväskylän Pyöräilyseuran aktiivit, joihin saat halutessasi yhteyden sähköpostitse: kaisa.m.peltonen (at) gmail.com tai taskualien (at) gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: